Referenties

Referenties Equicrown compressiebandages:

Margret Groen:

Ik heb Famke, een prachtige 18-jarige Friese merrie, reeds 9 jaar in mijn hart gesloten als mijn leasepaard, sinds 4 jaar deel ik deze liefde voor Famke samen met verzorgster Lea.

Famke had vanaf jonge leeftijd met enige regelmaat 1 a 2 einschuss aanvallen per jaar in haar rechter achterbeen. Het been nam hierdoor enorm toe in omvang, vaak gepaard met de nodige koorts.

Op het moment dat dit de laatste jaren weer opspeelde werd ze behandeld door dierenarts Erik Laarakker van Den Hoek met positief resultaat; haar koorts zakt en de volgende dag kan er weer rustig gestapt worden met Famke. Dit is nodig om de lymfestroming weer te activeren.

Margaret heeft zichzelf verdiept in de lymfematerie en zelf de cursus lymfemassage gevolg bij de Blauwe Hengst waardoor ze Famke nu met regelmaat MLD kan geven afgewisseld met lymfe poetsen.

Sinds 2018 is er tevens ook gekeken naar de voeding, deze is hier en daar aangepast en ook is er een medische compressiekous aangemeten, waardoor de MLD behandeling ondersteund wordt wanneer Famke ‘stil’ op stal staat.

Margaret: “Famke haar been is stabiel gebleven en eigenlijk zelfs verbeterd want de omvang is door de tijd heen afgenomen, deze compressiekous werkt echt voor Famke, ik ben er heel tevreden over.”

Famke draagt in de nacht de compressiebandage om zo de lymfestroom te activeren wanneer zij stil staat en de afvalstoffen zich anders weer zouden ophopen in het been.

Janet Jager & Jacinta Schipper:

Ons paard Narina heeft sinds 4 jaar een probleem met haar lymfestelsel waardoor ze een ongelooflijk dikke olifantsbeen had. Wij deden niks anders dan 2 x per dag te spoelen, spuiten en insmeren. Sinds een jaar maken wij gebruik zoals wij het noemen de SOK en sinds een jaar is haar been zo mooi dun en gaat het zo super goed, dat wij nu gaan beginnen aan onze 2e sok. Wij kunnen dan ook zeker een ieder equicrown compressie aanbevelen. Fijn voor ons en zeker zo fijn voor onze Narina. En ook een super service.

Cleo Verseput:

Na maanden van stalrust en onzekerheid over het achterbeen van mijn pony heb ik op aanraden van de dierenarts een compressiebandage van Equicrown aangeschaft. Vocht bleef zich ophopen in het been van mijn pony door kapotte/beschadigde lymfevaten. Door de compressiebandage blijft haar been nu mooi dun en hebben geen problemen meer ondervonden. Na 3 maanden stalrust ben ik nu weer heerlijk aan het werk met mijn pony. Duim omhoog voor de producten van Equicrown!

Wendy Dijkshoorn:

“Ik heb mijn haflingermerrie 6 jaar (ze is nu 9) Al vanaf de 1e dag heeft ze altijd last gehad van opgelopen benen. Dit was na wat beweging altijd zo weg. Ook heeft ze op beide achterbenen een groot litteken dat korsten blijft vormen. Ze is nooit kreupel geweest, dus deze ‘kwaaltjes’ heb ik altijd laten gaan. Tot haar achterbenen een maand of 3 geleden helemaal vol leken te lopen en het door beweging niet meer totaal verdween. Ook werd het bewegen moeilijker, omdat haar huid zo strak stond. Ze had er duidelijk veel last van. Na wat rondspeuren op internet kwam ik terecht bij Equicrown. Ik had bergen met vragen (want het is best een uitgave) die geduldig allemaal werden beantwoord. In alles werd met me mee gedacht. Ik heb mbv Claire besloten om de Active te bestellen. Na een klein weekje waren de benen van mijn merrie blijvend dun en de littekens korstvrij. Ik had wel verwacht dat de kousen iets zouden doen, maar niet dat haar benen er zo goed uit zouden gaan zien. Ook de wond die op haar been zit en maar niet wilde genezen, ziet er nu heel goed uit. Ik ben dus enorm tevreden over de kousen van Equicrown en als deze ‘op’ raken, komt er zeker weer een nieuw paar.”

TREC amazone Renske Giessen:

“Mede dankzij de compressiekousen van Equicrown is Carmen op 17 jarige leeftijd nog nooit zo goed door een zware TREC wedstrijd heen gekomen. Omdat ze al wat ouder wordt krijgt ze last van dikke benen en gallen na zware inspanning. Zeker als ze na een zware rit (de eerste dag van de wedstrijd) een nacht op stal moet staan. Door haar `s nachts en bij de lange ritten in de vrachtwagen van en naar de wedstrijd in Spanje toe haar kousen aan te trekken, heeft ze deze wedstrijd nauwelijks last gehad van dikke benen en is ze nog nooit zo fit terug gekomen.”

Melody Martens:

“Ons paard had een diepe buigpees blessure.” Ik heb de kousen van Equicrown besteld en iedere avond op stal heeft hij ze gedragen.Zo hebben we verglazing van de pezen tegen kunnen gaan. Het vocht werd afgevoerd en zijn been bleef dun. In april zijn we weer naar de kliniek geweest en hebben we een mri scan van het been laten maken. De diepe buigpees is volledig genezen. Alleen nog wat littekenweefsel te zien maar dat wordt weer opgenomen door het lichaam. Paard is nu weer in training en is heel werk willend. Ons paard heeft er heel veel baat bij gehad en is nu genezen. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Nu ons paard genezen is wou iemand de kousen wel overnemen maar die gaan nooit meer weg. Kunnen altijd weer van pas komen mocht hij ooit weer geblesseerd raken.

Loes van den Berg:

Wat een super product, en hoe jammer dat ik van het bestaan niet eerder wist. Mijn paard heeft een slechte weerstand in zijn voorbeen , waardoor schimmels en bacteriën snel de overhand nemen, wat resulteert in een zeer gevoelige dunne huid die snel scheurt, wondjes heeft en ontsteekt. Omdat vooral de kroonrand erg veel last van oedeem had ,al na 2 uurtjes op stal, heb ik voor de MED (medische compressie) variant gekozen, omdat deze tot midden op de hoef is. Door de constante druk van de kous, en toch het feit dat de huid kan ademen, en je ook gewoon je wondzalf kunt gebruiken onder de kous, zat er binnen een week de rust in, en was het resultaat geweldig. Ik ben van mening dat je niet maar 1 been in een stalbandage kunt zetten, dus heb ik voor het andere voorbeen een standaard kous besteld, dat scheelt een heel gedoe met bandages rollen en onderlappen wassen. De Nederlandse adviseuse Claire heeft me na ontvangst van de kous met raad en daad bijgestaan, zodat zeker het beste resultaat voor mijn paard bereikt kon worden. Zijn been is dun, zonder wondjes en korsten. Super!

Lia de Kievit:

Mijn paard Terence was laatst getroffen door Einschuss.
Na een tip van een vriendin kwam ik bij Equicrown terecht. De mok hebben we behandeld met SkinRelief. De mok is nu weg en op de kale plek groeit weer haar. Terence heeft nu ook de ActiveFit kous. Hij wende er snel aan en nu draagt hij hem ’s nachts. Met als gevolg een mooi dun been. Hopelijk is de kans op herhaling van de Einschuss nu tot een minimum beperkt! De service en ondersteuning van de mensen van Equicrown was erg goed en snel. Ik ben er heel tevreden over.

FEI Horse veterinairian Shane Fouhy (Ier):

“We are very enthusiastic about the products from Equicrown, we see great results and use them often after surgery, how faster it’s possible to get the old way of bandaging of and replace this with EquiCrown, the better it’s for the healing process, this because off the breathable compression the results are amazing. Also we use them in the revalidation period in our see-walker. We are honestly very enthusiastic about Equicrown. When other veterinaries would like to hear our feedback they are always able to give me a call”

Tony van Aerle:

Mijn paard Red (25) heeft last van stalbenen en aangezien ik nog niet weet wat zijn hartconditie is ben ik voorzichtig begonnen met Manuele Lymfe Drainage. Afgelopen weekend voor de eerste keer Equicrown Active compressie bandages voor en achter aangedaan. Ben zeer tevreden. In de ochtend mooi dunne benen en de bandages zijn super eenvoudig aan te brengen.

Mirjam Frieman:

Op 1 juli 2014 trof ik mijn paard met een Einschuss been. Na een intensieve week met de dierenarts kwam er langzaam verbetering. Door de zwelling en druk van de vochtophoping in het been begon de huid kapot te knappen. Lopen werd nog pijnlijker en het infectiegevaar werd alleen maar groter. En dan, dan ontmoet je Claire van Equicrown. Nadat ze het paard bekeken had stelde ze voor om in ieder geval het slechte been te voorzien van een kous. We kozen uiteindelijk voor beide achterbenen omdat het paard inmiddels ook gallen had in haar andere achterbeen. Vandaag gebruiken we de kousen ruim een week. De kousen draagt ze zowel in de wei, op stal als met het rijden (alleen nog stappen). Het verschil is echt waanzinnig! De geïrriteerde en gesprongen huid hersteld mooi. Het vocht in het been neemt af én komt niet terug.

Chantal Jansen:

Mijn jonge merrie had een flinke ontsteking ten gevolge van een wondje aan haar voorbeen. Fors opgezet voorbeen, veel vocht en pus. Gedurende een ruime week iedere dag een aantal uren de Equicrown gedragen. Vanaf dag 2 geen zwelling meer!!! Betrof oud model, en ik snap waarom ze de haakjessluiting inmiddels hebben vervangen voor het nieuwe model ‘Active’ maar desondanks was de werking van de kous fenomenaal !!

Sheila Van Belkom-Janssen:

Ik heb de Equicrown nu al best lang, mocht ze een keer uitproberen en kreeg na opmeten 1 paar voor de voorbenen en 1 paar voor de achterbenen. Ik ben zeer tevreden zeker als mijn paard weleens wat dikke benen heeft na de zomerperiode van het op stal staan.

Laura van Wolferen:

Ik heb een Friese merrie met chronisch progressief lymfoedeem. Hierdoor is haar rechter achterbeen in rust altijd vreselijk dik, schilferig, geïrriteerd en gevoelig vanaf de kroonrand tot de knie. Ik heb hiervoor een 2delige Equicrown MED en dit werkt super! Ik heb ze alleen ’s nachts om aangezien het been vreselijk snel slinkt met het gebruik van de EquiCrown.

Samantha Smits:

Ik heb ook Equicrown, een super product en super service. Het geblesseerde been doet het erg goed met deze kousen, dus erg blij ermee.

Francisca van den Boom:

Mijn paard had door veelvuldig urine verlies zijn achterbenen zodanig beschadigd. Dat wil zeggen veel korsten. Nadat het druppelsgewijs plassen verminderd dan wel gestopt was ben ik Equicrown gaan gebruiken. Voor de nacht op stal. De benen konden nu tot rust komen, omdat ze niet constant nat geplast werden. Ik zeg ‘aanrader’. Het resultaat mag er wezen. Ook complimenten voor de deskundige adviseuse.

Monique Damen:

Mijn paardje is nog steeds helemaal happy met de compressie kousen van Equicrown! Nadat ze ongeveer twee jaar geleden een peesblessure kreeg, wat naar zeggen wel minimaal 1,5 jaar zou gaan duren voordat het weer mooi hersteld is, mocht ik na een jaar alweer rustig alles op gaan pakken met rijden.

Sophie Textor:

Heel blij met het tweede paar Equicrown Active compressiebandages. Ideaal ter ondersteuning bij (pees) blessures of als vervanging van stalbandages. Voordeel van deze kousjes is dat ze beter ademen dan de gewone stalbandages en ze een betere doorbloeding geven. Heb ze ook eens gebruikt bij z.g stalbenen en benen kwamen er de volgende ochtend weer mooi droog onderuit. Ook onze dierenarts was erg positief over deze kousjes. Ik was ook heel tevreden over jullie service en het snelle contactwisseling. Kousjes bleken na een aantal uren gedragen te hebben toch niet helemaal te passen. Ik kon ze zonder problemen weer terug sturen en kreeg enkele dagen later de juiste maat alweer binnen. Nogmaals dank voor de goede service.

Sabrina van der Zwet:

Ik gebruik de Equicrown Active compressiekousen nu al 3 maanden, en ik ben er super tevreden mee. Mijn paard heeft aan beide achter benen einschuss gehad waar door hij regelmatig dikke stalbenen had. Ik gebruikte ze 2 weken elke nacht, en sochtends en smiddags in de stapmolen. Ik zag na 1 week al verschil !Zijn achterbenen waren al een stuk dunner en zachter. Na die 2 weken weer 2 weken maar dan alleen nog snachts om gehad. Zijn benen waren super mooi dun weer, en ook tijdens het rijden minder krampig! Daarna heb ik ze een paar dagen af gelaten snachts, en nog steeds bleven dunner dan normaal.Nu gebruik ik ze heel af en toe als ik weer merk dat die iets wat vollere benen krijgt. Of even een uurtje om in de molen. dit product krijgt van mij een dikke 9 omdat ik al zo veel geprobeerd heb hier voor, en niks hielp. Oftewel een echte aanrader!

Paardenkliniek de Raaphorst Wassenaar:

“Wij zijn heel tevreden over de werking van de ademende compressie kousen van Equicrown” we krijgen hele positieve reacties terug van de eigenaren van hun paarden die bij ons in behandeling zijn (geweest).

Sandra Logister:

“Ons paard heeft 3 maanden last gehad van terugkerende Einschuss. Zijn huid was bovendien beschadigd. Ik was ten einde raad. Uiteindelijk heeft de dierenarts een bandage aangelegd en is de Equicrown medisch (met zilver) besteld. Na de tweede dag van het dragen van de Equicrown bandage zagen wij al verbetering. Hij kon namelijk weer draven! Dit kon hij voorheen weken niet meer. Na de vierde dag zagen wij hem zelfs galopperen en de zwelling is duidelijk minder. Wij kunnen de bandage namelijk al in het middelste haakje bevestigen. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat wij zo snel vooruitgang zouden zien. Wij zijn er nog niet helemaal, maar ik heb er nu wel weer alle vertrouwen in dat het goed kan komen. Wij zijn zeer tevreden over dit product!”

Dascha Vriezen:

Een half jaar lang heb ik met mijn 5 jarige merrie Fellanie zitten dokteren. Het begon met mok die ging ontsteken en eindigde, nadat de mok genezen was, met een been dat van onder tot de lies dikker en dikker werd.
Na verschillende behandelingen van iedereen die mee heeft gedacht voor oplossingen maar die niet het gewenste resultaat brachten, was bij mij de hoop redelijk weg dat ik mijn oude functionele paard nog terug zou krijgen. Het contact met Claire van Equicrown ging zeer goed, door de openheid over het product en meteen reactie op al mijn vragen voelde ik me serieus genomen. Na twee weken de Equicrown silver (vanwege de kapottige huid) te hebben gebruikt kan hij nu een gaatje strakker en begint het been weer z’n oude vorm terug te krijgen.

Iris van der Horst (EK Endurance amazone Nederlands landenteam):

“Ik ben heel blij met de Active compressie bandages van Equicrown.” Mijn paard heeft soms last van stalbenen, daar zijn de Equicrown bandages heel geschikt voor. Maar ik gebruik de Equicrown bandages vooral na de trainingen. De afgelopen maanden hebben we ons voorbereid op het Europees Kampioenschap Endurance op 12 september in Slowakije waar een afstand van 160 km wordt verreden. Na de training kan mijn paard wel wat extra ondersteuning gebruiken. De bandages zijn stevig maar het been wordt absoluut niet warm door het ademende materiaal waar het van is gemaakt. Het biedt juist door deze stevigheid echt goede ondersteuning. “Echt een aanrader.”

Kayleigh Koetse:

Mijn pony (23) kreeg een peesblessure, waarvoor ze op boxrust moest. Ik kwam op facebook de winactie van Equicrown tegen en had er goede verhalen over gelezen en gehoord. Op de site van Equicrown zag ik dat het ook voor peesaandoeningen was. Uiteraard heb ik toen gelijk de enquete ingevuld. Uiteindelijk kreeg ik op 13 juni 2015 een mailtje dat ik de gelukkige winnaar was van de Equicrown Active compressie bandages. Dit kwam als geroepen ! Ik heb mijn verhaal uitgelegd en werd met goede adviezen over de juiste maat en hoe ik ze het beste kon gebruiken geholpen door Claire Schroijen. Niks was te veel gevraagd ! Ik werd vriendelijk te woord gestaan en al mijn vragen werden beantwoord. De bandages zijn eenvoudig te gebruiken en zitten fijn bij mijn pony om der been. De dikke pees is dankzij de bandages mooi aan het slinken. Ze werken echt super bij het herstel van mijn pony. Een ECHTE aanrader !!

Marith Overeijnder:

Sind 2 weken heb ik de EquiCrown Fit in gebruik.
Paard is geopereerd omdat ze beide griffelbeentjes had gebroken in haar achterbeen. Toen na 2 weken het verband er af mocht zag het er super slank uit, maar na 1 nacht zonder het verband was het been compleet volgelopen met vocht. Dus na 2 dagen opbouwen elke nacht de sok om gehad. Nu 2 weken later zie je duidelijk verschil. Ik ben dus super tevreden en het been loopt overdag steeds minder vol.
Ik heb 2 sokken voor 1 been in gebruik, zodat ik er één af en toe schoon kan spoelen en laten drogen en dus altijd een schone droge sok op stal heb liggen.

Lina Dewever:

Ik kan niet meer zonder Equicrown compressie bandages!
Bij ons sluiten ze de weides in het natte seizoen en mijn ruin heeft toen hij jong was voor ik hem kocht een wond opgelopen aan de binnenkant van zijn kootbeen. Als hij moet stilstaan krijgt hij een stalbeen aan die kant dat zelfs zijn beweging zelf soms wat belemmert als hij pas uit stal komt. Stalbandages maakten al snel een bult op zijn pezen. Equicrown compressie bandages gaan de zwelling tegen en zijn super makkelijk aan te doen.

Melanie de Jong:

Een tijdje terug had mijn pony een klap gekregen tegen haar achterbeen. We hadden al een paar equicrown kousen maar haar been was zo dik dat ze deze niet meer paste. Ik heb contact gehad met Claire en zij heeft ons binnen no-time aan een nieuwe kous in grotere maat geholpen. Stunner heeft 10 dagen de grotere kous omgehad en past nu haar eigen kous weer. Ik ben erg blij met de kousen van Equicrown en de hulp van Claire!

Melissa Raya van Krimpen:

Mijn paard Sjors heeft in december met zijn been onder de laadklep vast gelegen, hierbij liep hij een flinke wond op, die gelukkig erg snel en mooi genas… Echter na een maand had hij ineens een dik been… Die liep hij heel makkelijk weer dun, maar na een nacht stal werd het weer dik, hij was niet kreupel en met een bandage bleef het been wel mooi dun… Uiteindelijk toch naar de da gegaan omdat ik wilde weten of er echt niks kapot was en waarom het dik werd… Er zijn foto’s en een echo gemaakt, bot en pezen waren in orde, alleen een bloedvat afwijking werd gevonden… Waarschijnlijk heeft hij zijn vaten beschadigd waardoor hij veel collateralen gevormd heeft. Deze “lekken” zoals spataderen doen… Op advies van de da Dirk Prinsen van Dierenkliniek de Delta een kous bij jullie besteld omdat dit toch beter is dan een bandage en zijn been blijft mooi slank!
De kous is heel eenvoudig aan te brengen wat me tijd en het risico op te strak bandageren scheelt! Kortom ik ben tevreden en mijn paard onwijs geholpen!

Jeantine Verwiel:

Mijn paard heeft een trap gehad tegen zijn achterbeen en z’n been was erg dik. Van de dierenarts mocht ik niet meteen al compressie geven ivm het pijnlijke weefsel en later een onderhuidse ontsteking maar na die ontsteking toch eens contact opgenomen met Equicrown. Ik heb de kous sinds donderdag en na opbouwen heeft mijn paard afgelopen nacht de kous voor het eerst een hele nacht aan gehad, het is een dag en nacht verschil! Je zag gewoon z’n pezen weer bewegen toen ik de kous uit deed en ging wandelen. Ik ben erg blij! Ik moet alleen binnenkort wel een kleinere maat kous al ben ik achter want z’n been slinkt super snel en een maat kleiner had ie niet meteen al gepast. Als ik voor het andere model had gekozen had dit wel gekund maar ik werk liever met een rits dan met haakjes bij een paard die het niet gemakkelijk toe laat. Overigens na de eerste keer gebruik vond hij het denk ik erg fijn want nu laat hij het aan doen erg makkelijk toe.

Referenties Equicrown huidverzorgende producten:

Sonja van Dam:

Ik ben heel erg tevreden over de Equicrown Skinrelief. Het been ziet er goed uit en op de beschadigde plekken groeit weer haar.

Henriette Steneker:

Mijn paard had bij zijn vorige eigenaresse in het verleden ernstige mok, ze hadden van alles geprobeerd, niets hielp. Totdat ik zelf in aanraking kwam met Equicrown Skinrelief. Binnen 1 week zag ik verbluffende resultaten. Ik ben er dan ook heel enthousiast over.

Saskia van Zaanen:

Mijn paard (Fries met echte friezen benen) had 2 voorbenen met dikke korsten en diepe randen erin, nu na 1 WEEK 1x pd smeren zijn bijna alle korsten geheel verdwenen en voelt de huid eronder soepel en glad aan!!!!! Echt fantastisch en super blij mee.

Ineke Guerain van Erp:

Na al 10 maanden bezig te zijn geweest om de mok van mijn paard te bestrijden ben ik onlangs begonnen met Equicrown Skinrelief. En eindelijk is t helemaal weg! Het flesje is nog niet eens leeg! Erg blij met dit geweldige product! Helemaal top.

Sandra Steffen:

Na maanden worstelen inclusief meerdere pogingen van dierenarts met o.a. injecties en speciale bandages met boorzuur, om wederom de chronische mok bij mijn paard, een 22 jarige merrie, onder controle te krijgen, is de mok nu verdwenen met behulp van de Equicrown Active compressiekous en Equicrown SkinRelief !
Haar been was elke ochtend totaal opgezwollen en meerdere malen was ik blij dat de korsten weg waren om een dag later weer teleurgesteld nieuwe korsten te ontdekken. De korsten zijn nu al een week weg !!!

Henriet Jansen vd Sligte:

Ook onze merrie had een zeer ernstige vorm van mok/huidirritaties. De skin relief heeft zeer goed geholpen nu op een paar korstjes/verdikking is het zo goed als weg. De korsten gaan inderdaad weg. Na een paar minuten inwerktijd laat het los van de huid en daarna weer skinrelief 24 uur op laten zitten, na een paar dagen al zeker goede verbetering. Wij zijn tevreden en wil her iedereen aanraden!

Kim Tamis – Eijkenbroek:

Mijn 20 jarige merrie heeft sinds afgelopen zomer last van hardnekkige mok aan haar rechter (witte) achterbeen,niets hielp. Werd eigenlijk alleen maar erger,denk aan grote plekken/groeven met fikse korsten. En op een gegeven moment werd haar been ook erg dik,werd bang voor einschuss.
Na gelezen te hebben over de skin relief,een mail gestuurd,en na heel leuk en informatief mail verkeer met adviseuse Claire van Equicrown NED een bestelling gedaan.
Ben nu twee weken dagelijks aan het smeren en de meeste plekken/groeven zijn zo goed als weg.Been is weer dun,er is nog 1 plek(je) maar verwacht na nog een week smeren dat deze ook verdwenen is.
Ik zeg geweldig de Skinrelief.

Patricia Tijink – Ansink:

Mijn 5-jarige Friese hengst had in de knieholte van zijn rechter voorbeen schilfers en korsten. Hij had er zoveel last van dat hij niet eens meer graag wilde galopperen. Alles hebben wij geprobeerd: mokzalf, mokcreme, mokolie. Alles van de dierenarts en na een paar dagen was het zo weer terug.
Via een advertentie in een plaatselijk paardenblad heb ik contact opgenomen met Claire van Equicrown NED en na een uitvoerig, duidelijk en zeer vriendelijk telefoongesprek ben ik begonnen met Equicrown Skinrelief.
Na een paar dagen was het verschil al heel duidelijk te zien en na een week waren de korsten en schilfers verdwenen. Echt een topproduct met een goede service en vriendelijke mensen die ECHT het beste met je paard voorhebben!

Corina Hollemans Kerst:

Equicrown Skinrelief is super !!!! Sinds we ons Tinker merrie hebben heeft ze last en vooral pijn in haar knieholte van de rasp. En nu als we eraan zitten vind ze het fijn. Terwijl we er normaal nog niet eens naar mochten wijzen. Ben blij dat mijn vriendin jullie Facebook pagina heeft gevonden en ons er op heeft geattendeerd.

Samantha van der Rest:

Al ruim 2 jaar diverse middelen gebruikt te hebben diverse bezoekjes aan de dierenarts wat helaas op weinig tot niets resulteerde hebben wij contact gezocht met Equicrown .
Ze hebben ons de SkinRelief geadviseerd en het werkt echt boven verwachting goed!! Binnen een paar dagen zagen we al veel verschil!
Op beide benen is het minimaal.
De SkinRelief heeft geen gekke geur & geen aparte kleur waardoor het ook erg fijn in gebruik is!!
Zeker een aanrader!!!

Fleur Schapers:

Mijn pony heeft al langere tijd last van mok hoog op zijn benen. Na verschillende middeltjes gebruikt te hebben van de dierenarts en van mensen uit onze omgeving werd het elke keer wel minder maar het ging/bleef niet weg. Na wat speur werk op internet zijn we terecht gekomen bij de Equicrown SkinRelief en het werkt echt boven verwachting goed!! Binnen een paar dagen zagen we al veel verschil! Op het ene been is het helemaal weg en op het andere been is het echt nog maar minimaal. De SkinRelief heeft geen gekke geur en geen aparte kleur waardoor het ook erg fijn in gebruik is!! Zeker een aanrader!!!

Karin Top:

De Equicrown Skinrelief werkt super! Eén van mijn paarden had al enige tijd eeltplekken op zijn voorbenen. Van alles geprobeerd om het weg te krijgen, maar niets werkte echt goed. Uiteindelijk de Skinrelief geprobeerd en binnen drie weken was alles weg! Tot op heden is het ook niet terug gekomen. Supergoed product