Lymfe seminar

Wil jij meer weten over hoe het lymfesysteem van jouw paard werkt en wat jij als eigenaar kunt doen om ervoor te zorgen dat je paard zijn lymfesysteem optimaal zijn werk kan doen, zodat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden en de weerstand van je paard verbeterd?

Heb jij / of ken jij een paard met zomereczeem, hoefbevangenheid, peesblessure, huidaandoeningen, mok, einschuss, CPL of je paard heeft snel van alles of hersteld heel langzaam na blessures / ziektes. Dan is deze middag echt iets voor jou:

De belangrijkste aandachtspunten tijdens het EquiCrown lymfeseminar zijn:

✓ Het merk EquiCrown: Achtergrondkennis moederbedrijf Juzo
✓ Lymfestelsel van het paard: Hoe werkt het lymfesysteem, aandoeningen en stoornissen
✓ Complementaire aanpak : Voeding, beweging, hoefverzorging, sociaal contact enz.
✓ Equicrown Compressietherapie bij het paard: Ondersteuning en maatregelen
✓ Aanvullende EquiCrown-producten: Lymfetapes, huidverzorgingsproducten en
massageborstels en hun toepassingen

Het volgende EquiCrown-lymfeseminar is gepland op:

_____________________________________________________________________________________________

Datum: nader te bepalen

6093 PA Heythuysen
Heide 3

€49,99 incl. btw.
Incl. voucher twv. €25,00

Beschrijving van het EquiCrown-lymfeseminar

EquiCrown-lymfeseminar – meer dan alleen een lymfeseminar. Onze gekwalificeerde instructrice leert u de basiskennis over het lymfestelsel van het paard en geven u inzicht in de  lymfe drainage therapie. Maar neemt u ook mee in gezonde paardenvoeding, juiste stand en verzorging van de hoeven en zeker zo belangrijk het belang van bewegen.

EquiCrown-compressiebandages – producten voor sterke paardenbenen. Compressiebandages kunnen gebruikt worden voor tal van beenproblemen (denk aan mok, peesblessures, na operatie, stalbenen, gallen, einschuss maar ook na intensieve trainingen of bij langdurig transport). Een exacte pasvorm is hierbij van essentieel belang. Ontdek in het seminar welke compressiebandages voor welke toepassing geschikt zijn. Ook leert u hoe u EquiCrown- compressiebandages correct aanmeet en gebruikt.

EquiCrown-productassortiment – wij ondersteunen u bij een algehele lymfetherapie. Ontdek welke producten EquiCrown naast compressietherapie aanbiedt voor algehele lymfetherapie en preventie. EquiCrown kan worden toegepast in alle fases van de Complexe Fysieke Decongestietherapie (KPE).

EquiCrown-sprekers

Uw spreker tijdens het EquiCrown-lymfeseminar is Claire Schroijen. Claire Schroijen is een ervaren EquiCrown-vertegenwoordiger met een medische achtergrond. Zij is al jaren een expert op het gebied van het lymfestelsel en compressietherapie bij paarden.

Doelgroepen

Het EquiCrown-lymfeseminar is gericht op de volgende doelgroepen:

 • Alle belangstellende paardenliefhebbers
 • Ruiters
 • Dierenartsen
 • Studenten diergeneeskunde
 • Dierenartsassistenten
 • Paardentrainers
 • Hoefsmeden
 • Diergeneeskundigen
 • Dierfysiotherapeuten
 • Dierchiropractors
 • Dierosteopaten
 • Dierfysiotherapeuten
 • Dier lymfetherapeuten

Kosten en inbegrepen diensten

In de prijs van €49,99 is naast het seminar ook de catering in de vorm van dranken inbegrepen. Op de dag van het seminar ontvangt u van uw spreker ook de gedetailleerde printversie van de cursusdocumenten en een bevestiging van uw deelname.

Als extraatje ontvangt u een voucher en gratis verzending bij uw eerste aankoop! Na afloop van het seminar ontvangt u een voucher voor €25. U kunt uw persoonlijke voucher gebruiken voor de aanschaf van onze producten en u ontvangt ook gratis verzending.

Inschrijving en organisatie

Schrijf u vandaag nog in voor een van de bovenstaande data en beleef de EquiCrown lymfeseminar voor de aanbiedingsprijs van €49,99, incl. een voucher twv €25!

Na de inschrijving (info@equicrown.nl) ontvangt u binnen enkele dagen een officiële bevestiging met de bijbehorende factuur per e-mail van onze klantenservice. Het seminar vindt plaats bij een inschrijving van minimaal 6 personen.

Houdt u er rekening mee dat deelname aan het seminar bindend is na bevestiging! Indien u om persoonlijke redenen niet aanwezig kunt zijn bij het seminar, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice.

Parkeren op het terrein
Het EquiCrown-seminar vindt plaats op het adres Heide 3 6093 PA Heythuysen. We kijken uit naar uw bezoek en een leerzame cursusdag in Heythuysen.

Heeft u vragen over het EquiCrown-lymfeseminar?

Wij adviseren u graag en staan klaar om uw vragen te beantwoorden over het EquiCrown-lymfeseminar. U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur op nummer +3183980125 of per e-mail op info@equicrown.nl.